• Triedne schôdzky ZRŠ 

          •         Vážení rodičia, srdečne Vás pozývame dňa 30.09.2020 o 16.30 h na triedne schôdzky ZRŠ roč. 1.-9. Vstup do budovy bude usmerňovaný 3 - vchodmi a pri samotnom vstupe je potrebné vyplniť vyhlásenie návšetvníka školy o bezinfekčnosti ( priniesť  si  vlastné pero ) . Prosíme dodržiavať prísne epidemiologické opatrenia založené na princípe ROR ( rúško, odstup, ruky ).

                  Tešíme sa na stretnutie s Vami

                  Tlačivo vyhlásenia obdržíte pri  vstupe do budovy alebo si  ho môžete stiahnuť  tu :

          • Manuál opatrení pre ZŠ aktualizovaný 16.09.2020

          •       Organizácia, podmienky výchovy a vzdelávania v základných školách pre školský rok 2020/2021 a základné prevádzkové podmienky základných škôl po dobu trvania pandémie ochorenia COVID-19 a potreby dodržiavania protiepidemických opatrení a odporúčaní. Upravuje iba tie základné prevádzkové podmienky, ktoré sa líšia (či sú upravené nad rámec) od štandardných podmienok vyplývajúcich zo školských, hygienických, pracovnoprávnych a ďalších predpisov.

          • Opatrenie k noseniu rúšok !

          •            Opatrením sa PREDLŽUJE POVINNOSŤ NOSIŤ RÚŠKA NA ŠKOLÁCH DO 1.OKTÓBRA 2020 za inak nezmenených pravidiel.Povinnosť preventívneho nosenia rúšok platí od 14. septembra 2020od 18:00 hod. do 1. októbra 2020 pre pedagógov a odborných zamestnancov (napr. asistent učiteľa alebo špeciálny pedagóg) a žiakov druhého stupňa základných škôl a študentov stredných škôl V RÁMCI VYUČOVANIA. Nosenie rúšok v triedach NIE JE POVINNÉ PRE MLADŠIE DETI, teda tie,ktoré navštevujú predškolské zariadenia a prvý stupeň základných škôl (ide o ucelený a nemeniaci sa kolektív; detinosenie rúšok ťažšie znášajú; ak ho však budú na tváriakceptovať, jeho nosenie odporúčame). VÝNIMKY Z NOSENIA RÚŠOK majú žiaci so stredným a ťažkým mentálnym alebo sluchovým postihnutím. K žiakom s chronickými ochoreniami dýchacích ciest s dychovou nedostatočnosťou a kožnými ochoreniami tváre, ktorým by nosenie rúška dlhší čas mohlo spôsobovať záťaž, odporúčame pristupovať individuálne,najvhodnejšie po konzultácii s ošetrujúcim lekárom.

            https://www.minedu.sk/oznam-ruska-na-skolach/

          • Vyhlásenie o bezinfekčnosti

          •               Vážený zákonný zástupca žiaka, po každom prerušení dochádzky žiaka do základnej školy v trvaní viac ako tri dni ste povinný predložiť písomné vyhlásenie o tom, že Váš syn/dcéra neprejavuje príznaky prenosného ochorenia a nemá nariadené karanténne opatrenie. Tlačivo na stiahnutie prikladáme v  sekcii Novinky - dokumenty na stiahnutie pre rodičov.

          • Dopravné ihrisko Galanta

          • Krásny slnečný deň sme využili s druhákmi a tretiakmi na návštevu dopravného ihriska v Galante. Žiaci sa naučili pravidlá cestnej premávky v praxi na bicykloch a kolobežkách.

            Mgr. Monika Rampašeková / text a foto vložila Mgr. J.Juríková/

          • Oznam ŠKD

          • Žiadame o dodržiavanie nasledovných pokynov:

            Ranná činnosť ŠKD:

            Všetkým  rodičom je vstup do školy zakázaný!

            Poobedná činnosť: pri odchode dieťaťa z ŠKD sa všetci rodičia zdržiavajú v areáli školy v dohodnutú hodinu, ktorú si označili v slovníku.

            (Dodržiavajú aktuálne opatreniami ÚVZ SR, pokyny RÚVZ a pokyny riaditeľky školy.)

            Chránime sa navzájom - Ďakujeme za zodpovedné dodržiavanie pokynov.

            PaedDr. Ľubica Ostrožlíková